Det sker

Der sker altid noget i Kulturskolen!


Herunder kan du se nogle af de faste tilbagevendende aktiviteter.

Sammenspilsdag

En lørdag i efterårshalvåret er der sammenspilsdag for alle elever.

Julekoncerter

Op mod jul holder vi flere koncerter i kirker og på plejecentre. Tal med din lærer, hvis du har lyst til at spille med.

Forårskoncerter

Vi afholder mindre koncerter på de fleste skoler i løbet af foråret. Ved kulturskolekoncerterne er der plads til, at alle kan prøve kræfter med at optræde for andre.

MTT - PR koncerter

MusikTalent Tørring eleverne turnerer rundt på udvalgte skoler i kommunen hen over foråret for bl.a. at gøre reklame for vores MTT valgfagsmulighed, et samarbejde med Tørring Skole, som du kan læse meget mere om her. 

Teaterforstilling

I slut april fremviser Kulturskolens dramahold deres opsætning for alle interesserede, Hathulen Hedensted. Til jul laves interne dramafremvisninger for familie på Juelsminde Skole.

Kulturskolefestival

En lørdag i slutningen af sæsonen holder Kulturskolen sin store afsluttende festival med musik fra 4 scener i 3 timer. Derudover er der drama, billedkunst og dans på programmet. Hver faglighed byder ind med egne indslag til festivalprogrammet. Ofte samarbejder faggrupperne på tværs om fx. happenings med livemusik og dans. Kom og se hvor meget forskelligt der sker rundt om i Kulturskolen. Alle er velkomne!

Musikskoledage i Tivoli

Hvert år afholdes Musikskoledage i Tivoli for alle landets musikskoler. Se mere her.

Afsluttende fernisering

Kulturskolens billedskolehold afholder fernisering for familie og venner, hvor de fremviser forårs- eller efterårholdets produktion af kunst og kreative udfoldelser, ofte i kombination med en workshop sammen med forældre.