Ny i Kulturskolen

Uanset om du er ny eller øvet, har vi masser af tilbud til dig – både i fællesskab med andre og alene.

Musik

Har du aldrig spillet før, er INSTRUMENTALUNDERVISNING PÅ HOLD den oplagte valgmulighed. Vi tror på at udviklingen i starten af dit musikalske forløb, har optimale forhold sammen med andre Vælger du instrumentalundervisning på hold, kommer du sammen med andre der har samme niveau og alder som dig. Du bliver dermed en del af et musikalsk fællesskab sammen med andre, der brænder for det samme som dig.

Du kommer til at spille og udvikle dig sammen med andre, og det er både sjovt og lærerigt når flere spiller sammen. Når du har gået til instrumentalundervisning på hold i 1-2 år, er det almindeligt at skifte til soloundervisning

Varigheden er 30-60 minutter afhængig af hvor mange elever der er på holdet.

Har du spillet nogle år, er SOLO UNDERVISNING i kombination med sammenspil den mulighed du får mest ud af. Til soloundervisning vil din lærer udvikle det du har lært på holdundervisningen. Til sammenspil kommer du til at opleve glæden ved at være en del af musikalsk fælleskab og glæden ved at lykkes, i samspil med andre.

Du tilmelder dig 20, 25 eller 30 minutters undervisning.

Billedkunst, drama og dans

Vores tilbud indenfor billedkunst, drama og dans foregår altid på hold sammen med andre. 

Til både drama, dans og billedkunst får du mulighed for at danne nye venskaber på tværs af både alder, køn, klassetrin og hjemskoler. Her møder du andre med samme passion for billedkunst, drama eller dans, hvor kreativ udfoldelse og ikke mindst fællesskab er i fokus. 

 

___________________________________________________________________________________

Gå på opdagelse i vores tilbud

Billedkunst:

Du kan gå til billedkunst fra 0. til 9. klasse (OBS: Vejledende alder varierer alt efter hold og by). Vil du udfolde dig kreativt med former og farver, er et af vores billedkunsthold helt sikkert noget for dig. Læreren sætter god tid af til den enkelte elev samt tilpasser undervisningen ved hver opstart, så alle kan være med uanset forudsætninger.

Drama:

Fra 3. klasse og opefter, kan du vælge dramaundervisning. Her får du mulighed for at udtrykke dig og slippe følelserne løs. Sæsonen afsluttes altid med en forestilling for forældre og andre interesserede.

Dans:

Fra 8-16 år kan du vælge danseundervisning på hold i Hedensted. En sæson afsluttes med danseforestilling for forældre og andre intereressede.

Musik, hold:

0-5 år:

Til de yngste, tilbyder vi Babyrytmik , Musikalsk Legestue og Musik og leg. Her er rum til samvær og udvikling til stor glæde for både børn og forældre. 

0.-1. klasse:

Går du i 0. eller 1. klasse skal du vælge et af vores Musikværkstedhold til dit barn.

2.-4. klasse:

Tag en rundtur i Blæserkarrusellen. Her kommer du til at prøve flere forskellige blæserinstrumenter i løbet af sæsonen.

3.-5. klasse:

Trompethold er for dig, der gerne vil spille og øve trompet med andre nybegyndere.

3.-5. klasse:

Saxofonhold er for dig, der gerne vil spille og øve saxofon med andre nybegyndere.

3.-6. klasse:

Du kan starte i Musikfabrikken hvis du går i 3.-6. klasse. Musikfabrikken er til dig der ikke har spillet før, og gerne vil spille i band sammen med andre.

3.-6. klasse:

Bandfabrikken er som Musikfabrikken, men blot et specifikt hold placeret i Tørring. Hvis du er nybegynder på instrument, og du vil samtidig gerne spille i band, så er Bandfabrikken for dig.

5.-7. klasse:

Band for begyndere er et tilbud til dig, der har lyst til at spille med andre, og hvor du måske allerede har spillet i et års tid. 

7.-10. klasse:

Band for øvede er tilbud til dig, der har spillet mere end 2 år på et instrument, og som gerne vil øve nye færdigheder og opdyrke nye fællesskaber sammen med andre øvede musikelever.

 

Musik, instrumental- og sangundervisning:

Du kan starte til instrumental- og sangundervisning på en lang række af vores fag allerede fra 0. klasse. Læs vejledende alderstrin under hvert fag.