Søg optagelse til MTT

Talentholdet er åbent for alle instrumenter og alle musikgenrer. Vi optager elever til både 7., 8. og 9. klassetrin.

Optagelse og krav

At være elev på talentholdet kræver modenhed, at du kan arbejde selvstændigt og målrettet, og ikke mindst at du brænder for og vil prioritere musikken.

Det kræver også, at du ved siden af din skolegang modtager undervisning på dit instrument eller i sang.

For at søge om optagelse er det et krav, at du har modtaget undervisning i minimum et år på dit instrument, eller hvis du er sanger, et års sangundervisning.

Vil du gerne vide mere om MTT, inden du søger om optagelse, så kom med til vores infomøde. Man skal tilmelde sig infomødet, men det forpligter ikke til mere end det.

 

Virtuelt infomøde: Onsdag d. 3. marts 2021

Kl. 17.00 - 18.00 (Du får tilsendt et online mødelink ved tilmelding)

Tilmelding til virtuel infoaften til Kulturskolens kontor senest mandag d. 1. marts. Send en mail til Kulturskolen@hedensted.dk eller ring på tlf.: 7975 5530.

Har du fået lyst til at søge ind på talentholdet, skal du først snakke det grundigt igennem med dine forældre og din instrumental- eller sanglærer. Derefter kan du søge om optagelse via formularen, du finder i linket nedenfor. Der logges ind med NEMid. Du skal i formularen vedhæfte en skriftlig anbefaling fra din instrumental- eller sanglærer. Herefter får du besked, om du er indkaldt til optagelsesprøve.

 

Ansøgningsfrist til optag sæson 21/22: Fredag d. 5 marts 2021

 Optagelsesprøven består af flere elementer:

  • Du spiller eller synger et selvvalgt stykke
  • Efterklap med fokus på din rytmik
  • En samtale om din motivation for musikken og optagelse på talentholdet

OBS: Infomødet og ansøgningsfristen m.v. er udskudt grundet corona. En ny mødedato samt ansøgningsfrist vil blive annonceret her på hjemmeside og i udsendt markedsføring senere på foråret. Hold øje.

 

Optagelsesprøverne afholdes: Fredag d. 12. marts 2021

Optagelsesprøverne forventes afholdt på Tørring Skole, hvor både Kulturskolen og Tørring Skole er repræsenteret. Dine forældre er velkomne til at deltage til prøven og den efterfølgende samtale.

Har du flere spørgsmål er du velkommen til at kontakte Kulturskolens leder Allan Morell på 79 75 55 31