PROGRAM TIL KULTURSKOLEFESTIVAL 2022

festivalbanner

Så er det endelig program klar til lørdag d. 7. maj!

Du kan nu se alt om, hvad dagen bringer, hvem der optræder hvor og hvornår m.v.

Praktisk info:

Lørdag d. 7. maj 2022, kl. 11.30-15.00, Hedensted Skole, Østerled 6, 8722 Hedensted.

Der er åbent for alle. Entré 35 kr. Børn u. 15 år gratis.

Der sælges lidt mad , slik og sodavand til festivalen. Kaffe/the/saft er gratis.

OBS: Der kan kun betales med MobilePay til festivalen, både i indgangen og cafeen.

Om du skal optræde eller ej på dette års festival, så er der rig mulighed for at få en oplevelsesrig dag:
- du kan bl.a. opleve:
  • Livemusik fra hele 4 scener.
  • Kunstinstallationsrum og udstilling.
  • Åbne billedkunstværksteder, hvor du kan prøve kræfter med forskellige maleteknikker og få et fint lille værk med hjem.
  • Live-painting til livemusik
  • Sensorisk teater - hvor du føres på en uhyggelig "rejse" gennem et totalforandret klasselokale.
Skal du ikke optræde, så er et besøg på lørdag også en god mulighed for at få et indblik i, hvad det vil sige at deltage i Kulturskolefestivalen. Måske du får lyst at være med til næste år. :-)

Vi glæder os til festlig dag i kulturens tegn!
Vi ses på lørdag.