Så er den gal igen!

Fjernundervisning fra i dag mandag d. 14. dec. 2020
Tegning af computer - vi ses online

Kære elever og forældre!

Ja, så er den gal igen.

Nye restriktioner gældende fra fredag den 11. december 2020 - hvad gør vi så nu?

Vi kan fra d. 11. dec. og frem ikke længere mødes fysisk til undervisning, og derfor overgår vi nu til onlineundervisning frem til og med den 3. januar 2021. Vi vil, så vidt det overhovedet er muligt, tilstræbe at gennemføre onlineundervisning - primært til soloelever. Holdundervisning sender vi på tidlig juleferie, og håber at kunne spille sammen og mærke glæden og begejstrigen ved sammenspillet igen allerede efter jul.

Alle elever modtager et link fra læreren til den platform som undervisningen kommer til at foregå på. Det bliver den enkelte lærer der afgør om det bliver zoom, teams, skype eller andet.
Vær opmærksom på, at undervisningen blot er flyttet fra fysisk fremmøde til fjernundervisning og du skal derfor, som du plejer, melde afbud til din lærer såfremt du ikke har mulighed for at deltage i undervisningen.

Psstt.....husk at øve i juleferien.

Bedste hilsner fra os alle på Kulturskolen