Samarbejdspartnere

MusikTalent Tørring er oprettet i et samarbejde mellem Tørring Skole og Kulturskolen Hedensted. Tørring Gymnasium er fast samarbejdspartner.
Opstillede guitarer

Midlertidigt Logo Til Hjemmeside Sept 2020

Kulturskolen i Hedensted Kommune tilbyder undervisning i en lang række instrumenter. Undervisningen foregår på de fleste af kommunens folkeskoler om eftermiddagen eller først på aftenen. Kulturskolen har i alt ca. 500 elever på en sæson. Ca. 50 musikskoleelever bliver undervist på Tørring Skole om ugen.

Kulturskolen samarbejder tæt med Tørring Skole om Tørring Skoleorkester og om MusikTalent-holdet, og leverer bl.a. konservatorieuddannede undervisere til begge dele.

Du kan læse mere om Kulturskolen på kulturskolenhedensted.dk

Toerring Gymnasium Logo

Tørring Skole og Tørring Gymnasium har adresse lige ved siden af hinanden og har indgået et tæt samarbejde for at skabe de mest optimale rammer for et musikalsk talentudviklingsmiljø. Det tætte naboskab giver dig mulighed for at forfølge dine musikalske ambitioner i kendte rammer og at dine venskaber kan fortsætte videre på gymnasiet efter folkeskolen.

På Tørring Gymnasium kan du tage din gymnasiale uddannelse gennem den ‘kunstneriske studieretning’, hvor du kan få musik på A-niveau. Gymnasiet har tradition for at ville musikken gennem kompetente faglærere og musikalske traditioner.

Du kan læse mere om Tørring Gymnasium på toerring-gym.dk